Citiraj:
Autor maXonja
Nemojte to ni slučajno raditi u pećnici di se priprema hrana jer smrdi ko kuga nakon toga, odvratno 
Ja sam si za takve posliće kupio prijenosnu malu pećnicu 
|
Pa na koliko si to nakurio temperaturu da ti je tako zaudaralo?! Moja Voodooica se pekla na cca 250C i nije bilo nikakvog dima ili smrada...
Citiraj:
Autor Overclock
Pecnica i HW nejdu skupa, tom metodom je veca vjerojatnost napraviti stetu nego korist. Piganje PCB-a, pregrijavanja komponenti koje ne vole visoku temp., a prosjecni termostat u pecnici je precizan ko ceska zbrojovka nakon 30 generacija rocnika 
Pecnica je eventualno dobra za preheat na ~150°C.
Ploca ne pali s karticom u slotu, niti sa stegom na chipu, tako da je hladni lem eliminiran sto se mene tice. (ploca ju tretira kao kratki spoj)
Nisam joj prvi vlasnik, pa je svasta moguce, a vizualno izgleda perfektno osim konektora za vent.
Fx5200 koju imam je također neispravna, tako da sam spao na jednu agp karticu, ti4200 koja posta ali nije propisno testirana. (treba izvrtiti min 6h Jedi outcast u komadu da prodje QC) ^^
|
Meh, bilo mi je svejedno. Voodooica koju sam imao je bacala crveno-plave artefakte, ali je inače bila ispravna. pa sam si mislio ak' prođe, prođe. U suprotnom je ionako bacam, pa sam probao...
Nego, sve se meni nešto čini da vam budem morao dati nešto grafičkih, jer dobar dio vas nema poštenog AGP hardvera! Imam jednu ispravnu Radeon 9600 Pro sa neispravnim coolerom, pa tko želi neka slobodno javi. Isto tako, imam GF4 MX400, zatim drugu i pasivno-hlađenu Radeon 9600 ali SE verziju, te isto tako jednu FX5700 ... sve AGP! Pa ako netko želi jednu ili više, neka slobodno javi! Možda se čak možemo mijenjati za mATX Socket 775 ploču, baš sam dao oglas na Tržnicu (više detalja o tome što i kako možete vidjeti ondje ili mi pošaljite PP)
Citiraj:
Autor Alien_200581
Ovo su testiranja po mom ukusu 
|
I po mojem ... Trekkie approved!