Citiraj:
Autor stef
Heat gun (iliti fen za skidanje boje) je bolja opcija od pećnice. Osobito je koristiš za pripremanje jela  .
|
Istina, ali SAMO ako znaš u kojem je području problem. Pećnica bude grijala SVE, stoga ako nemaš pojma gdje početi to ti je možda najbolja opcija. Ali bio sam ozbiljan sa čišćenjem AGP sučelja... Možda bi se iznenadio koliko je kartica bilo "mrtvo" zato što su im oksidirali spojevi na AGPu, i onda kad sam ih par puta stavio u matičnu i izvadio (kasnije sam počeo koristiti kontakt sprej otopinu) iglice u utoru na matičnoj bi postrugali taj film, sloj na kontaktima i grafička bi najnormalnije proradila. Stoga probaj - nemaš ništa za izgubiti.
Citiraj:
Autor Alien_200581
Da, navodno da se otpuštaju svakakve divne pare i spojevi koje kasnije mogu završiti u pečenim picekima tako da pecnicu bolje izbjegavati
Worst case spremi je, čip izgleda drugačije pa je fakat zgodna za na zid a možda bude konkterni repair isplativ za 5 godina kako cijene starog hardvera idu.
|
Neznam baš... Pekao sam jednu Voodooicu prije par godina (i ne, nažalost nisam je uspio spasiti) ali nikakve se pare nisu širile, a hrana nije imala Voodoo okus