Gledao sam za HOTAS tip joysticka, čak sam i zvao jednog tipa na njuskalu... ali zasad cu ostati na gamepadu. nesto drugo od hardwera sam si planirao na Božič

ovaj kombo tipkovnica +gamepad funkcionira ok. Ne sumnjam da je sa palicom bolje ali....
Uglavnom jos igram offline. Treći brod kojeg sam nabavio je, mislim i originalni brod iz Elite, Cobra MK3 . To je brod za malog Ferengija koji je iskočio iz mene!

Vipera MK3 sam prodao jer je imao premalo cargo prostora, pa sam kupio Addera koji je posluzio dok nisam zaradio za Cobru.... Adder mi stoji parkiran na jednoj stanici.
Dosad sam uglavnom zaradjivao prenoseći podatke i dostavom materijala po misijama, a sad sad Cobru opremio i rafinerijom i rudarskim laserom pa cu vidjeti kako to ide. Neznam jos niti da li mi jos sto treba za rudarenje osim lasera, rafinerije i cargo prostora.
Moram jos vidjeti što je točno svaka specifikacija broda jer se one mijenjaju upgrejdom opreme, a skuplja oprema moze i negativno djelovati na pojedine parametre broda.
Uglavnom igra za godine igranja, definitivno
Sent from my iPhone using Tapatalk