View Single Post
Staro 29.11.2020., 00:21   #2287
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Zadnji put smo se čuli prije kakvih 5-6 godina, kad sam ga nazvao "kao grom iz vedra neba" na privatni mobitel i pitao da li možda zna gdje se može nabaviti "Adison" kućište ... čovjek je bio blago rečeno šokiran i samo me pitao da li sam svjestan da je "Polaris Adison" propao prije više od 10 godina i da on više ne radi za njih?!
Čim imaš privatni mob od lika iz servisa sve mi je jasno hahahaha

To me asocira na jednu novu godinu kad je dosla na docek do mene moja ekipa iz osnovne / kvarta pa smo odlucili "vidit kaj ima u kompu unutra" i raskopali jadnu 486icu na sastavne dijelove. Mislim danas takve stvari tipa pospajat sve radimo u snu ali onda je to bilo "wow ovo je teska astro fizika". Usred procedure moja mama je ušla u sobu, promjenila sve boje i samo se okrenula na peti i izašla kad je vidla citiram "kompjuter od dva soma maraka rastavljen u dijelove". Srecom uspjeli smo sve skrpati trial and error metodom, tko je onda znao ista o masterima i slejvovima i takvim finim detaljima, bila je "siroki kabel je bio mozda tu prije uštekan ?" i "opet se nece upaliti i pišti da zamjenimo kabele" i slične pro metode
Alien_200581 je offline   Reply With Quote