View Single Post
Staro 28.11.2020., 19:28   #2684
Bub0
Premium
Moj komp

Bub0's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Javlja se još jedan ponosni vlasnik SecretLab Titana. Pa da i ja malo napišem dojmove.
Stolicu sam uplatio u 7 mjesecu ove godine, točnije 27.7, mail je stigao da će stolica biti shipana najkasnije do 1.9.2020. Stolica je osvanula 20.8 na mojim vratima, s time da sam mail primio 19.8 u večernjim satima kako je stolac predan dostavnoj službi te će biti kod mene za 3-4 radna dana. Tako da svake pohvale što se tiče dostave, ja sam očekivao da će zbog situacije stići i kasnije.
Pakiranje je prvoklasno, stvarno u rangu cijene koju platiš. Kvaliteta i procedura slaganje je također vrhunska, znači stolica doslovno dolazi skoro pa složena, te gotovo pa sama sebe slaže .
Na mojem primjerku nisam naišao na nikakve falinge, niti sam do sada primjetio da se išta poremetilo ili da je stolica poprimila nekakve znakove korištenja ili da se dogodio zamor materijala na pomičnim dijelovima.
Mogu samo reći riječi hvale, u mom slučaju čista petica.
Osobno meni je titan izvrsna stolica, udobnost na razini, trebalo mi je nekoliko dana da se priviknem na stolicu ali kada jesam, stvarno se osjeti razlika u kvaliteti kada sjedneš na neki jeftiniji stolac.
Naravno da sam prije kupnje pogledao hrpu recenzija na yt-u, naišao na ljude koju si imali problema i sa stolicom i sa korisničkom podrškom, ali su uspješno riješili probleme.
Naravno ako mislite da je secret lab precijenjen, imam na poslu kolegu koji je teškaš, 130 kg, visok 2 metra poput mene te je kupio ak racing master series pro koja je skuplja od secretlaba te je prezadovoljan s njom. Znači dao je 579 eura 2016 godine te je stolica i dan danas kao prvog dana. Čovjek veliku većinu vremena provodi za računalom kada je doma, tako da mislim da je cijena ipak opravdana čak i kod secret laba.
Prije same kupnje, gledao sam danima recenzije raznih stolica, čak sam i tu pitao ljude za savjete. Masu puta sam naišao na te kineske stolice koje tu naši distributeri kupe, nalijepe na njih neki svoj logo i onda prodaju pod premium stolice. Negdje na nekom forumu sam bio naletio na nekog čovjeka koji je doslovno raspilio svoju stolicu kupljenu pod gaming brandom te istu takvu našao da se prodaje u dućanu ekvivalent našoj Lesnini.
Tako da kolega, ako imaš tih parsto eura viška za uložiti u stolicu definitivna preporuka je secret lab. Uživaj
Bub0 je offline   Reply With Quote