28.11.2020., 13:36
|
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Autor Colop
Tu nema diskriminacije, svi sjede na Ikea Markus stolicama 
Bilo bi lijepo uzeti neke kvalitetnije, ali koliko vidim bilo po recenzijama bilo što bolje je red veličine 1000+ eura po komadu, što je malo too much u ovoj fazi.
Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk
|
Steelcase početni modeli kreću od 500€ +PDV. Ja sjedim na jednoj toj početnoj već 5 godina sa svojih 130kg. Ni da se javi.
Kod kuće imam Markusa, ok je, al nije to to, iako je izgledom privlačnija. A da ne govorim kako me živcira to što ima lufta kad se zakoči naslon i što se svaki put čuje kako udari metal u metal kad se nasloni na naslon. Ostalo zasas sve 5 s obzirom na kilažu.
Citiraj:
Autor Feyd
Radio sam na lokaciji gdje su utičnice i mreža bile u zidu, sada radim na lokaciji gdje su utičnice i mreža u podu.
Iskreno, čude me preporuke za zidno rješenje. Naravno, nisam ja opremao, velika je firma s puno para, ali iz korisničke perspektive kao netko tko je iskusio oboje uvijek bi preporučio podne utičnice. Ako imaš zidne, preko kabela će se morati prelaziti, osim ako savršeno isplaniraš i odradiš raspored, što po meni nije realno, ljudi će se s vremenom seliti. Prelazak preko izloženih kablova treba nekako riješiti, bilo oblom kanalicom, bilo nikako, bilo širokim selotejpom. Niti je praktično, niti je estetski.
|
Nisam ja protiv tih utičnica, to je super, fensi, izgleda odlično kad je dugoročno sve na svom mjestu. Kad jednom više nije, onda imaš utičnice ispod nogu, na prolazima i sl.
Citiraj:
Autor Colop
vjerojatno glupo pitanje, ali nisam to nikada vidio prilikom postavljanja.
Što ako se recimo pokvari mrežni kabel ili strujni koji je provučen kroz pod?
Da li se to provlači kroz kanalicu ili neki bužir, pa onda se zamjenski bez problema dovuče ili treba kopati ?
|
Kod nas u uredu pod zapravo nije pravi pod već je sve dignuto na platformi jedno 5cm od pravoga poda. Onda se dolje može svašta s dugom kanalicom. 
|