Citiraj:
Autor Nikky
Prvo pa muško,
zašto mora struja i mreža u skupim podnim utičnicama ??
Dovučeš po zidu / podu do svakog radnog mjesta i u zidu ukopaš za modularnu utičnicu a gdje nema zida možda iskovati od knaufa ili nečega drugog "izgraditi kutiju" a u nju staviš klasičnu modularnu utičnicu c
|
Pa izgledalo je lijepo, nema kabela ni mrežnih po čitavom uredu.
Mene malo šokiralo kad sam vidio da je jedna podna utičnica po 400-600 kn
Znači ti se zalažeš ne za podno provlačenje žica, nego da se vuče kroz zid, i onda stavljaju modularne utičnice.
Citiraj:
Autor Nikky
Ima tu dosta štoseva, treba dobro isplanirati prostor, instalacije, nekakav komunikacijski kantun / ormar, ... još ohoho toga ...
|
Zato i pitam vas pametnije za savjet sada u fazi dok se tek počinje projektirati što bi sve ubacili u ured da možete krenuti od nule.
Citiraj:
Autor tomov
Kauč, panic room za strpat šefa u nju...
|
Kvazi panic room imamo, u njega će ići server i šefovi kad nas naljute.
Citiraj:
Autor Pupo
Samo ću reći, di vam je kuhinja?
Kod nas u uredu, kuhinja je centralno mjesto. Ne daju nam da imamo rešo zbog nekih pravila, ali mikrovalka, frižider, perilica. Sve je tu.
Usudio bi se reći da nam je kuhinja jakooo bitna prostorija u uredima. Ok, puno nas je više, al bi razmislio bar o nekom ćošku s mikrovalkom, frižiderčićem i aparatom za kavu.
|
To smo već rekli arhitektu, kuhinja sa mikrovalnom, aparatom za kavu i frižiderom i šankom. Nemamo mjesta za staviti stol i stolice, pa smo zaključili da ćemo staviti šank i barske stolice.
Citiraj:
Autor Pupo
Što se tiče podnih utičnica, nakon druge "selidbe" tj. pretumbavanja po urednu, podne utičnice postanu problem jer onda više kablovi nisu ispod stola već pol metra od stola i sl.
|
Znači još jedan glas protiv podnih utičnica?
A jbmu, meni se učinile super.