Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.11.2020., 15:17   #52735
strgani
Premium

strgani's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Tako ti je i autoplin u pocetku kostao 3.05kn/L... Pa kad je postao jako popularan, o glegle, eno njega na 3.35kn/L... Nitko se nije bunio jer je to i dalje bilo puno nize nego benzin koji je bio tada na 10kn/L... Medjutim, to je i dalje bilo 10% povecanje cijene... Onda je cijena autoplina PRESTALA BITI REGULIRANA i gle cuda, eno autoplina na preko 5kn/L...

Mislis da ce dovijeka cijena struje biti ovako niska na punionicama?

Pa svi rade tako dugorocno - daju besplatno pa navuku ljude i onda opale marze, poreze ili jednostavno pocnu naplacivati uslugu... Najsvjeziji primjer je Google Photos, od 1.7. sljedece godine nema vise da je ista besplatno - https://www.theverge.com/2020/11/11/...ds-15gb-ending

A ono sto sam ti napisao gore je bilo moje osobno iskustvo sa grijanjem na struju tokom zimskih mjeseci... Dakle imam upaljeno grijanje citav dan i citavu noc i onda za 10 dana platim 1200kn... I to je bilo 4kW uvrh glave... Na plinu tu u Zagrebu platim 400kn grijanje i imam cijeli stan zagrijan (i to jos bez izolacije jer je stara zgrada)...

Autoplin se i dalje kreće od oko 3.6kn kod privatnika, do 4.5 knna autocestama..
strgani je offline   Reply With Quote