View Single Post
Staro 27.11.2020., 08:49   #2670
guerra
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2019
@Yoman

Imam ti ja Omegu vec god i pol dana pa ti mogu napisati svoje iskustvo.

Pa ajmo krenuti od narudzbe i dostave. Koliko ces dugo cekati da ti posalju stolac najvise ovisi o modelu koji zelis, tako sam ja primjerice svoju boju morao cekati cca 2 mjeseca dok su sve ostale boje u tom trenutku bile dostupne. Druga stvar je ta da oni stolce salju u valovima pa ovisi u koji ces val upasti, dok se odredeni broj narudzbi ne nakupi taj "val" je na cekanju. Kada ti jave da je stolac spreman dostava traje 4-5 dana, ne znam koliko traje sada sa covid situacijom.

Oko korisnicke sluzbe ti ne mogu puno reci posto ih na svu srecu nisam imao potrebe kontaktirati. Ono sto ti mogu reci je da stolac stigne odlicno zapakiran i da se vec pri vadenju dijelova moze vidjeti kvaliteta u samoj obradi materijala, savovima, pa cak i samoj tezini nekih dijelova kao sto su baza sjedista i baza za kotacice.

Nakon godinu i pol dana koristenja doslovce ne mogu pronaci nikakve tragove koristenja, mjesta na kojima se nesto izlizalo ili da se nesto iskrivilo ili pocelo skripati. Verzija koju imam je PU leather. Jedina stvar na koju bi se pozalio su nasloni za ruke koji od prvog dana imaju "wobble". Ono sto trebam napomenuti je da ja imam staru verziju stolca u kojem su dijelovi naslona za ruke od plastike, dok model 2020 ima poboljsanu verziju tih naslona gdje su strukturalni dijelovi od metala.

Sto se udobnosti tice osobno nemam nikakvih zamjerki, nakon visesatnog sjedenja na stolcu nemam bolova u ledima ili osjecaj nekakve nelagode u drugim dijelovima tijela, dok mi se to na stolcu kojeg imam na poslu zna cesto dogoditi. "Gamerski" stolac sam osobno uzeo jer mi se svida visoki naslon koji podesim gotovo pod 90 stupnjeva pa se citavim ledima mogu nasloniti na njega, visok sam 180cm. Dvije stvari koje cu napomenuti je da mi je sjediste bilo malo pretvrdo dok sam imao 105kg, sad sa 90kg vise nema tih problema, takoder Omega ima ona "krilca" na sjedistu pa je potrebno neko vrijeme da se covjek prilagodi posto ona ne dozvoljavaju da se noge previse sire. Titan ima ravno sjediste pa tog problem nema.

Jos jedna stvar koju bih htio napomenuti je da mi Secretlab svakih par mjeseci posalje kodove za popuste 20 eura, ako netko kupi sa tim kodom tj linkom on ostvaruje popust od 20 eura, a ja na poklon dobivam njihovo sredstvo za odrzavanje koze. Upravo ovdje na forumu sam ponudio ljudima da mi se jave na pp radi koda, covjek mi se javio i dobio popust, a ja sam dobio mail da mogu besplatno naruciti sredstvo, jedino sam postarinu platio 20-25kn.

Ukoliko te jos nesto zanima slobodno pitaj, kodove za popuste jos uvijek imam ako nekome treba, jedino ne znam da li se popust zbraja sa njihovim trenutnim BF popustom.

Zadnje izmijenjeno od: guerra. 27.11.2020. u 09:13.
guerra je offline   Reply With Quote