Istražio sam malo sam po internetu i mislim da je taj Secret Labs žešći scam.
Da bi ostvario full garanciju od 5 godina moraš se slikati u njihovoj stolici i staviti sliku na social media. WTF
Kupci često čekaju stolice po 2-3 mjeseca iako na sajtu piše da je dostava 2-4 radna dana. U međuvremenu se navlače s korisničkom podrškom.
Dosta se dešava da stolac stigne s felerom, pa se kupci moraju natezati s korisničkom podrškom za koju kažu da je katastrofa. Izbjegavaju očite probleme sa stolicom, preusmjeravaju da se javiš na mail na kojem ti nitko ne odgovara i šalju PDF-ove s kojima te uvjeravaju da je tvoj feler unutar dozvoljenih tolerancija. Jedan od tih felera je da dobiješ stolac kojem su leđa nagnuta na lijevo ili na desno u odnosu na sjedište.
Plaćaju u cashu ili sponzoriraju ekipu koja im stavlja dobre reviewove na YT. Nisam našao niti jedan pošteni review od nekog pouzdanog izvora.
Postoji hrpa ljudi na netu koji hvale stolac, ali mi se čini da je to ekipa koja je do sada sjedila na stolicama od 200 kn. Vidjeli su stolac kod nekog streamera, pljunuli 450€ i misle da sjede na ne znam čemu. Tu i tamo se nađe netko tko je do sada sjedio na nečem pristojnom pa ju popljuje.
Mislim da je ovo precijenjen stolac. Više su uložili u marketing i izradu web stranice nego u dizajn ergonomske stolice.