Citiraj:
Originally posted by syss
makar po reakcijama drugih mislim da je više utjecalo prebacivanje sa multichannel izlaza na stereo i zamjena interkonekata... ali ako ti tako kažeš onda smo si oke 
koment na tvoj posti iznad... pitanje je koliko realno čovjeku treba takva razina reprodukcije i koliko tih promjena stvarno čuje.
|
Ako se sjećaš, ja sam prvi predložio da prebaciš sa front 5.1 izlaza na stereo, to je bio drastični pomak, ali kompletno je player počeo dobro svirati nakon promjene strujaša...
I da, nisam ti još rekao da je ono isključivanje video sklopa jako dobra stvar - nisam mogao vjerovati koliko mijenja na zvuku. To sam testirao bez tvojeg prisustva.
A što se tiče komentara prije: realno, većina ljudi te razlike ne čuju, samo kažem da itekako postoje i ogromne su, a procjenu o važnosti bolje nek daju oni koji čuju nego oni koji ne čuju, jel tako
Sve je stvar uvježbanosti sluha, a sluh se uvježbava druženjem sa raznovrsnom opremom. To je naravno tek mali dio, pravi audiofil bi prvenstveno trebao poznavati glazbu u klasičnom smislu da bi znao reći nešto o vjernoj reprodukciji, a tu ja nisam na nekom čvrstom terenu.