Citiraj:
Autor PR3DA70R
Čestitke nek je sa srećom. 
Gdje si nabavio, pošto?
|
Hvala, hvala!
Proshop.de, launch day narudžba koja je prošla u 15:17.
Prošlu grafičku sam naravno prodao 2 tjedna prije launcha tako da sam do sad bio na integriranoj
Što se tiče Proshopa mogu reći samo pohvale. Komunikacija na jednom danskom forumu od strane njihovog zaposlenika s obzirom na situaciju stvarno fenomenalna, support mi je 2 puta izašao u susret.
Prvo su mi watchdogs zamjenili za call of duty a onda su mi zamjenili delivery adresu sa adrese susjede koja je trebala preuzet paket na mailboxde.com da ne maltretiram susjedu.
Mailboxde.com sam prvi put koristio, i onda za ovakvu narudžbu ali eto super je prošlo. sat vremena nakon što je pisalo na tracking da je dostavljeno mi se pojavilo na profilu.
Naravno uz panično refreshanje u tih sat vremena, 4 poziva u njemačku na koja se javio automat svaki put i 1 mail jer na trackingu od dpda u informacijama nije pisao mailboxde ID dio tako da sam se usrao da će se zagubit negdje.
Čim se pojavio na profilu sam platio ali su tek u pon poslali jer su za taj dan pošilje već riješili. U pon poslano danas stiglo super zapakirano i bez greške.
Kartica je mrcina stvarno i prvo mi je bio smješan taj koncept sag holdera ali kad sam stavio u kućište karticu brzo je išao i držač za njom
Sad u miru čekam CP2077 i idem u samoizolaciju
edit: zaboravio sam napisat. Kartica me došla 830€ tako da ne žalim za Naviem ili ičim. Mislim da sam super prošao