Citiraj:
Autor Visage
|
Hjao iz koje je rupe on izasao.
Sad samo cekam da vidim sto kaze Milo Hrnic
Citiraj:
Autor xlr
Quattro S1 E2 je meni prva pomisao, ali drzati ga ovako pod ceradom je blasfemija. Prije ce biti neki đapanizer s nepotrebno velikim spojlerom... Jesi zavirio? 
|
Iskreno nemam pojma, samo sam prosao, nisam zavirio pod suknju
Al DeLorean iz povratka mi je bio prva asocijacija onako instinktivno
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Čudan je svijet postao.
Auto se pretvorio u sijaset gadgeta zbog potražnje korisnika.
Neki auti su prerasli u kojekakve minibuseve i predimenzionirane tenkove da se ženice osjećaju sigurno kad idu skupiti djecu u školu.
Entuzijasti čine ništavnu količinu korisnika.
Sportski auto počinje biti stvar nedostižnog prestiža umjesto da oduševljava osobu za volanom.
Da mi netko da deloreana s jednim jumpom, otišao bih u 80-te.
|
To je tako, prave se stvari koje se prodaju.
Pogle na sto je M ili AMG odjel spao, na kuju za kinesku klincadiju bez ukusa.
Mora bit competition pack i mora pucat iz auspuha.
Porsche je spao na to da se ekipica na parkingu podjebava oko toga koje su im boje savovi interijera i koliko je koga taj dodatak dosao. Gledam lika, valjda dvajest godina ima, vozi GT3 RS, vidim mu na faci bolan izraz lica kad prede preko rupe. Al neka, on ima GT3 RS, na stazu nece nikad pa ni onda jer ne zna.
Isto ko ekipica u AMG G klasama, blata u zivotu vidio nije, sve asfalt princeze. Nikad necu zaboravit bijelu G65 AMG s pink hello kitty interijerom. Neka kineskinja vozila.
Tesle su fora auti ali i dalje su poluproizvodi po pitanju zavrane obrade. Da se takvi failovi dese jednom koreanskom brandu razvukli bi ga po svim medijima i zabranili prodaju u EU