View Single Post
Staro 25.11.2020., 17:29   #3379
celavicro
Guest

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ček, još neko stvarno vjeruje u crni petak u rvackog trgovca?

Kako su djeca prestala vjerovati u Dedu Mraza i Svetog Nikolu, tako bi i odrasli trebali prestati vjerovati u bajku zvanu "crni petak" u Hrvatskoj.

15.10 - cijena artikla 4999 kn
Črni petek - cijena artikla 5299 kn (prekriženo 7999 kn) i iskazan debeli postotni broj sa minus predznakom.

Gledam kod sebe u gradu. Crni petak je pun pogodak. Kao i pred božić. Mićani i ostali brđani dođu u grad i onda kupuju jer popuše tu foru. Inače mantra "biće popusta za Božić" i onda ni ne prate cijene.

Osobno sam radio u jednog poznatog trgovca jedan kraj godine. Od sisveta su se cijene lagano pumpale po 2-3%. Pred božić UJ AKCIA!!!!!!! PRILIKA !!!!! NIKAD JEVTINIJE!!!! TRIS POSTO POPUSTA!!!! A cijena u NAJBOLJEM slučaju ista kao oko sisveta, uglavnom skuplje. Ali ljudi su kupovali ko da nema sutra.

A to je bilo krajem 2006. I da se u 14 godina nije niš naučilo. Doduše tad nije bilo crnih petaka nego samo božić. Sad se samo nasrao i taj crni petak kao dobra fora izvana.

Mada ni na Kramazonu nisu neke cijene. Bolje nego kod nas ali niš jefrinije od lanjskih godina. MX Master miš lani je bio 47 EURa, znam jer sam ga kupio. Ove godine je kako kažu NAJJEVTINIJI IKAD - 49.99 EURA

Ne kažem da se ne nađe neki ubod, ali to bude open box nešto i 1-3 komada max. No odavno sam odustao od sekiranja i traženja popusta za crni petak/božić kod nas. Treba kupovati poslije nove godine

Zato više cijenim one koji kažu "nemamo nikakve akcije za crni petak" nego ove koji iskaču iz paštete sa time.

My 2 cents.
Ovo si napisao i prosle godine za BF
  Reply With Quote