Koliko vidim nigdje nije tema otvorena o gore navedenim stvarima. Konkretno stalno mi se dogada da mi fale informacije koje se smatraju pod normalno da ih znas, a vjerujem da ima ljudi koji su se susreli s istom problematikom, krenuli u realizaciju i uspjeli ili su odustali posto je informacija na internetu brdo i tesko je odluciti sta je kvalitetno od toga svega.
Zanima me dali netko s foruma ima neku grupu ljudi gdje dijelite informacije, gdje usporedite i trgujete dijelovima. Dali je netko napravio svoj CNC bilo da se radi o glodalici ili o 3D printeru ili pak nesto trece pa da podijeli neka iskustva oko toga.
Konkretno sam se uhvatio izrade stroja za rezanje stiropora, posjedujemo u firmi jedan koji vjerujem da moze biti daleko kompaktniji i brzi. Covjek je predavao u skoli i njegovi pristupi su od prije 20 godina nema tu nista lose ali mislim da moze bolje.
Nekako najveca borba koja se vodi u mojoj glavi je koji controler odabrati trenutno na trzistu ih je mali milion. Svaki ima nesto svoje, a svakim danom dolazi jos vise informacija.
Valjda nisam sam u ovoj prici