25.11.2020., 11:54
|
|
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Ekipo evo da vam malo pomognem oko kvalitetne ergonomske stolice . Priznajem da i sam isprobao i čekao te markuse i ostala čudesa da pojeftine jer osim što mi nisu legli vidim da su i poprilično skupi za to kaj nude. Pošto se to nije dogodilo krenuo sam u istraživanje i pronalazak ergonomske stolice po internetu .
Pošto imam problema sa leđima morao sam naći neki stolac koji se uklapa u moj novčanik , te da ima i kvalitetu . Evo stolice koju sam kupio i preporučavam i vama da si je nabavite dok je još ovaj mjesec u tijeku jer možete putem weba dobiti popust od 15% ( iznos bez popusta 2.100,00 kn ) pa stolica onda dođe 1785,00 kn , plativo na 6 rata sa kreditnim karticama . Evo i linka :
https://topchair.hr/proizvod/oklahoma-pdh/
Isprobao sam i ergohuman stolicu i njen pandan enjoy , ali nisam ostao oduševljen , pogotovo što puno koštaju. Enjoy mi je čak čini u toj skupljoj klasi bolji izbor.
Firma koja ih prodaje iste stolice besplatno doveze i složi na adresi korisnika , pa je i to jedan veliki plus. ( ja sam uspio ishoditi da mi stave gumene kotače pošto mi je radni stol na parketu pa da sa plastikom ne smrdam isti ) .
Tko hoće neka požuri jer web popust od 15 % na stolice ( koje već nisu snižene vrijedi do kraja ovog mjeseca .
Zadnje izmijenjeno od: zgking. 25.11.2020. u 12:01.
|
|
|