Ima mi prika 65'' varijantu, Kalibracija slike kad ga kupiš je katastrofa i moraš se dobro poigrat da to liči na nešto. kolega RimtuTiTuki ima neke postavke. I njega upitaj posto o bas zivi sa njom ako se ne varam
Moraš izklikat svašta nešto da isključiš neke dodatke procesuiranja slike, nezz točno koje jer stvara artefakte i naglo mijenja boje(npr crvena u tamna trešnja boju u utakmici sto smo igrali nedavno i to frustrira).
Sustav ne podržava Netflix ni Youtube 4k nego do 720p/1080 mislim za to bi trebao dokupiti firestick ili Mi Tv stick.
OS ko OS je dosta brz i čisto ok al nema nekih aplikacija il necega posebnog - firestick.
Logo burn in protection nezz jel u rangu LG-a za sad se nakon cca pola godine od puno igranja PES-a nije ništa burninalo al nikad ne znaš.
Kvaliteta slike kad se namjeste sve postavke je skroz dobra, LG ima bolje procesuiranje ali ali nije duplo bolja kolika je razlika u cijeni.
Za te pare, slika puno bolja od bilo kojeg LCD-a, jedino ako te strah grundigovog burin protectiona.