View Single Post
Staro 24.11.2020., 21:01   #15456
Spikeman
Premium

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Crypto Pregled postova
Imam ja 65", dva tjedna, pitaj što te zanima (ali nemam HDMI 2.1 izvor). Sa slikom sam jako zadovoljan; nakon par tweakova local dimming radi odlično unatoč malom broju zona (titlovi stavljeni na gray ili transparent ovisno o aplikaciji, korištenje laganog bias osvjetljenja). Samo u rijetkim scenama se može malo primjetiti blooming, za većinu stvari koje sam gledao u HDR-u nisam uspio primjetiti nikakvu manu pri normalnom gledanju (znači da gledaš film, a ne da tražiš što ne valja). Uspoređujem sa edge-lit 55XE7005, i iz te perspektive je razlika nebo i zemlja. Malo ima vignetting i DSE, ali ništa strašno ili više nego sam navikao, meni nedovoljno da bi ga vraćao natrag i riskirao sa lošijim primjerkom (65" su navodno lošiji po tom pitanju, 55" na rtings reviewu je bolji).
Android radi fluidno, inače sam bio skeptičan i koristim uglavnom PC kao media player, ali na ovom tv-u je i taj Smart napokon upotrebljiv. E sad, glavna i jedina značajna mana koju sam primjetio do sad su ti bugovi, imaš po netu dosta toga, od reboota, gubitka slike i zvuka, 4k120Hz navodno ne radi kak spada sa PC-jem itd. Meni konkretno se tv zna rebootati u standbyu od kad sam stavio update 6.0384, tako da čekam da novi update dođe do EU pa bude i to valjda riješeno.

hej, tak sad ovo vidim, kak mi vrag nije dao mira otisao ja po njega mozda pol sata nakon sto sam napisao post

uzeo 55"

zasad jako zadovoljan 4K slikom i HDR-om, kad stavis kvalitetan 4K source fakat izgleda wow al jedino kad gledas ravno u njega ak se gleda iz bilokakvog kuta nije to vise to...
daljinski je za k... stiskam sa kursorom po par puta po istom mjestu da primi, poprilicno iritirajuce, imam stari LCD Sony od 3500kn i hvata sve, ono wtf...

vidim da je novi soft vani od 14.10.2020
unutra je taj 4K 120Hz update, vidio na sluzbenoj stranici ali ga nece povuc preko wifia kaze imate najnoviji soft...

btw kak se vidi koji soft imam instaliran?
odem pod status i imam verzija jezgre 4.9.125 jel to to?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ss.PNG‎
Views:	297
Size:	29.1 kB
ID:	22967  
Spikeman je offline   Reply With Quote