View Single Post
Staro 24.11.2020., 12:09   #15454
Crypto
Premium
Moj komp

Crypto's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Spikeman Pregled postova
jel ima netko Sony XH9096BAEP ?
bas da ga ima i koristi ga neko vrijeme?

vidim dosao je update za amere proslu srijedu za 4K 120Hz za HDMI 2.1
koliko vidim telka je bust buy TV za 2020-tu

i sad je na akciji u SD 55" je 5999 kn dok je 65" 8500 kn
Imam ja 65", dva tjedna, pitaj što te zanima (ali nemam HDMI 2.1 izvor). Sa slikom sam jako zadovoljan; nakon par tweakova local dimming radi odlično unatoč malom broju zona (titlovi stavljeni na gray ili transparent ovisno o aplikaciji, korištenje laganog bias osvjetljenja). Samo u rijetkim scenama se može malo primjetiti blooming, za većinu stvari koje sam gledao u HDR-u nisam uspio primjetiti nikakvu manu pri normalnom gledanju (znači da gledaš film, a ne da tražiš što ne valja). Uspoređujem sa edge-lit 55XE7005, i iz te perspektive je razlika nebo i zemlja. Malo ima vignetting i DSE, ali ništa strašno ili više nego sam navikao, meni nedovoljno da bi ga vraćao natrag i riskirao sa lošijim primjerkom (65" su navodno lošiji po tom pitanju, 55" na rtings reviewu je bolji).
Android radi fluidno, inače sam bio skeptičan i koristim uglavnom PC kao media player, ali na ovom tv-u je i taj Smart napokon upotrebljiv. E sad, glavna i jedina značajna mana koju sam primjetio do sad su ti bugovi, imaš po netu dosta toga, od reboota, gubitka slike i zvuka, 4k120Hz navodno ne radi kak spada sa PC-jem itd. Meni konkretno se tv zna rebootati u standbyu od kad sam stavio update 6.0384, tako da čekam da novi update dođe do EU pa bude i to valjda riješeno.
Crypto je offline   Reply With Quote