View Single Post
Staro 23.11.2020., 22:59   #779
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor domina Pregled postova
Isto kao što naši kvalitetni proizvodi se izvoze, a smeće se uvozi.
Bio sam na otvorenju jednog Eurospina, stavili su trajno mlijeko na prodaju sa rokom trajanja manjim od 2mj. Koje trajno mlijeko ima tako mali rok trajanja?

Oni plasiraju smeće kojeg se ne mogu riješit na naše tržište. To što se prodaje kod nas ne garantira kvalitetu, to nikako.

Zašto se te veš mašine ne prodaju u DE?

Kao što rekoh, ne bi to kupio iz političkih razloga. Ne želim kupit smeće, odnosno, ne želim da itko dođe u situaciju da ostane bez veš mašine, dođe u dućan i kupi ovu u nadi da opere veš, dođe doma instalira ju i da mašina ne radi.
Napisao sam ti već pod kojim sve brandovima možeš pronaći Vestelov proizvod. Prodaju se po cijelom svijetu, ovisno kako je Vestel segmentirao brandove po tržištima, a koliko vidim, Daya se kao brand prodavao i ovdje u UK.
Kod nas nema smisla da ga prodaju pod Daya, kad je već Končar u toj cjenovnoj kategoriji. Ubacivanje 2 branda na isto tržište, koji su pod istim krovom, a još i imaju istu ciljanu skupinu korisnika je pucanje u vlastitu nogu, ali događa se.

Zašto misliš da ne bi radila? Vjerojatnost da je DOA je jednaka bilo kojem drugom brandu.

Nije vešmašina znanstvena fantastika. Za pranje trebaš samo tri stvari; temperaturu, deterdžent i trenje.
Ako vešmašina grije vodu i vrti bubanj, onda je ispravna.

Ionako, FYI, svaka vešmašina, kao i suđerica, prođe jedan ciklus rada u tvornici prije pakiranja, tako da su šanse da dođe mrtva jako jako male, skoro nikakve.

Drugi par čarapa je to što imaš problem s brandom za koji nisi čuo...to nije aparat kriv.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote