Citiraj:
Autor WraGG
Zato sto je kolega sa simpatijom za necastivog upravo to naveo i ja se cijelo vrijeme na to referiram. 
|
Misliš na one njegove fotke? Tamo je bio promjenjen branik i blatobran ako se ne varam?
Meni osobno, po mojoj logici, je to na granici dal je unfallfrei ili ne, ali lako moguće da je bio manji sudar i da je blatobran išao na lakiranje i ravnanje, a blatobran na zamjenu, doduše kažem, po mojoj logici, teško da je to unfallfrei, ali on tvrdi da ga je takvog prodao dalje, s potvrdom da je unfallfrei, i ja smatram da je to moguće. Rijetki će biti takvi slučajevi da su dva elementa otišla, a da je auto unfallfrei, ali moguće da je njegov jedan od tih.
Ali se slažem s njime da je jako nelogično (on je čak citirao presude) da samo male ogrebotine idu u unfallfrei, ali to sam već objašnjavao prije. I mislim da se on zakačio tu na tebe zbog tih izjava tipa samo "2x2cm" i slično, dok su doduše izjave tog tvog sudskog vještaka prije bile da ne može biti unfallfrei ako je išta rađeno.
Jako zanimljiva tema, dapače ubacujem se u nju najviše u nadi da će uskočiti netko treći tko zna nešto i razjasniti, jer vas dvojica držite oprečne sttrane i ne mičete se sa svojih pogleda (on jer ima svoje iskustvo, ti jer imaš frenda kojem vjeruješ i koji ti tvrdi nešto na temelju svog iskustva).