Citiraj:
Autor bertone
Upalim maloprije T440p (nisam ga koristio oko mjesec dana) i nakon par minuta kaj je radio, nekaj kratko zapišti i nakon toga ekran crn. Nakon gledanja kaj bi moglo biti zaključak je da je otišlo pozadinsko osvjetljenje ekrana jer se vidi da LCD pokazuje sliku (pod lampom) ali je toliko slabo da se zapravo nikaj ne vidi.
Pretpostavljam da popravak nije moguć i da je rješenje nabavka novog ekrana ili ima neke druge pomoći?
|
O jebemu

Na tvom mjestu bih još isprobao s onim ekranom kaj imaš u T420 (retrofitani eDP IPS).
Citiraj:
Autor Mario92
Naručena sa Aliexpressa za 26 dolara sa pozadinskim osvjetljenjem - katastrofa je. Tipke loše kvalitete kao i print na njima, nekoliko njih onak škripi i šteka kod pritiska, te backspace ostane tu i tamo zaštekan. Zaštekao je dvaput u ~100 lupkanja tako da sam tražio refund, te sam naučio lekciju - radije platim malo više za rabljeno, ali original.
|
Imaš možda fotke te tipkovnice? Moram priznat da još nisam naletio na fake, a naručivao sam ih dosta. Doduše, zna biti već spominjane razlike između istih tipkovnica različitih proizvođača.