Citiraj:
Autor xlr
Kolega nedavno imao isti slucaj, naguzen na ulazu u raskrizje. Otisli u osiguranje drugog vozaca prijaviti stetu, ovi napravili procjenu na ~1000kn sto je bilo apsurdno premalo cak i da servisiras/farbas auto u supi. Na kraju predali auto u ovlasteni, ovi napravili/zamjenili sve sto treba, ukupan ceh oko 10 soma kn prema osiguranju.
|
Hoce oni ciganiti i nadmudrivati se i smanjivati stetu.
Zato ako se zeli bit miran najbolje u ovlasteni servis, pa nek si misle kad ih ovi odrape sa cijenama.
A mislim da ce svaki pravi ovlasteni preuzeti i popraviti auto i onda potrazivati direktno od osiguranja bez da se ti moras s njima natezati za isplatu.
Mada meni nije jasno zasto napokon vec jednom drzava ili HANFA (mislim da su osiguranja regulirana od strane HANFA-e) ne reguliraju nacine isplate stete i vise rijese te bezobrazluke raznih osiguranja gdje oni umanjuju procjene.
Za svaki auto postoji ovlasteni servis i zna se koliko kostaju dijelovi.
Za svaki popravak postoji tvornicki normativ koliko je to sati popravka.
I onda suma svih potrebnih dijelova plus sati popravka po sluzbenim cijeniku ovlastenog servisa plus ostali materijal (boja, kit itd.) = steta na autu.
Sjecam se kad je na zenu isto tako naletio lik na kocenju plus sto je od udarca bila odbacena naprijed, pa je i prednji kraj stradao.
I onda mjesec dana natezanja sa nekim poprilicno bezobraznim i bahatim procjeniteljem iz Jadranskog osiguranja (taj lik koji je bio kriv je bio u Jadranskom) gdje je nudio iznos za koji bi majstor jedva mogao nabaviti polovne dijelove, a o radu da i ne pricamo (isao sam kod poznatog majstora). I onako bahato "..je, vi budete nabavili polovne dijelove iz Italije, pa jos bi i zaradili...(????)" i slicna sranja.
Na kraju zena pisala njihovoj upravi, zalila se na bahatost procjenitelja i rekla da ce odvesti auto u ovlasteni Toyota servis, pa ce onda vidjeti koliko ce tek popravak kostati i nakon tih mjesec dana napokon procjenitelj pristao na razuman iznos za isplatu.
Skola naucena i nakon toga ako se ista autu desi krivnjom drugog vozaca ide on direkt u ovlasteni, pa nek se osiguranje misli sa svojim procjenama.