Citiraj:
Autor rodriguez
Javio mi se davorin preko pp sa preporukom philipsa, molio bi da me zaobiđe davorin i philips. Ogadio mi je marku pa je nebi kupio niti da je zadnja na svijetu.
|
Philips se kupuje zbog Ambilighta, i ove novije serije nisu više kriminalne kao one zbog kojih je Philips došao na loš glas, jer su kinezići ugrađivali komponente ko da je to Teslaili Vivax, ako ne i gore.
Citiraj:
Autor danex
Ja imam samsung 7 seriju, znači isto ulazni uhd model i televizor ima 2 velike mane. Prva je edge led i probijanje osvjetljenja. Druga je manjak memorije pa nemožeš updejtat niš na njemu.Kakvi su danas ovi ulazni modeli nemam pojma
@elven očeš vidjet kod mene va u mraku? 
|
Neću hvala, ja imam VA TV i ne bi ga više nikad uzeo, osim nekog high enda. Ali moram to pisati da me ne proglase da reklamiram IPS, kojeg osobno smatram idealnim za 85+% čovječanstva, barem u LG-evim telkama.
Ali za gledanje filmova u mraku, evo vam jedan jeftin primjerak moje omiljene marke:
50" Panasonic za 2,999kn
Nema Dolby Vision i mislim da nema Disney+ aplikaciju, ali solidan TV provjerene marke za 3k 50".
Trebao bi biti bolji od ulaznih Samsunga.
Citiraj:
Autor highdook
Ova tablica je dio Specijalističkog diplomskog stručnog studija iz sigurnosti i zaštite Denisa Jankovića na Veleučilištu u Karlovcu. Dio je završnog rada kojemu je mentor bio dr.sc. Damir Kralj 2018.g.
Da li su vaši komentari temeljeni na nekakvim istraživanjima i stručnoj literaturi ili su rezultati gledanja recenzija po YouTubeu i čitanja tehničkih podataka sa proizvođačkih specifikacija? Ne znam.
Nemojte se ljutiti, pogledam i ja hrpu recenzija na YouTubeu, ali više vjerujem znanstveno potkrijepljenom izvoru.
Ako je to diplomski rad, pretpostavljam da se čovjek potrudio naći prave činjenice iz provjerenih izvora.
Da ne morate guglati, downloadajte si diplomski rad, pa procijenite sami.
Nisam ja nikakav promotor QLEDa ili Samsunga. Ja sam na Panasonicovoj plazmi iz 2007.g. koju ću brzo mijenjati jer je burn-in toliko očit da se vidi već na svakoj slici. http://cloud.tapatalk.com/s/5fbb5f77...peci_struc.pdf
|
Naj se ljutit, ali mnogi od nas ovdje znaju što je QLED i u ovom radu se vidi da autor ili a) ne zna, ili b) reklamira.
Autor ga je ovdje predstavio kao konkurenciju OLED-u, što ovaj nije. Ne moram ni gledati ni čitati rad, ali kao da mu je literatura Samsungov marketinški materijal.