Tema: Košarka
View Single Post
Staro 22.11.2020., 12:53   #5001
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Čudan prijelazni rok.

Boston na kraju dobro i tržio, dobili teague za backup playa i T Thompsona za defanzivnog centra.

Ibaka će biti dobar u clipersima, više ni ne izgleda da ima 40 godina, sada i izgleda da ima oko 35-36. (31 nema sigurno )

Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
Mislim da odkad su otkantali I.T na nacin koji jesu kad je lik doslovno igra na dan kad mu je sestra poginula i sa odlicnom sezonom na jednom zdravom kuku ,ostali su to primjetili i nece tamo Danny je preleden i surov za danasnje igrace .
da, ali...
IT je sam kriv što nije bio taktičan. Na sva zvona je trubio da želi kamion pun love ako ga žele i dalje gledati u dresu bostona. Tada je bio no brainer mjenjati njega i par igrača za irvinga.

Mislim da Ainge nije problem u slučaju irvinga i haywarda, nego da je neposredno kriv trener što nije jasno objasnio role.

Svi se hvataju za gun kao revolveraši, pa jedan smart glumi stepha u PO, pa i Brown ne kuži da je najbolji kad nema loptu u rukama.

Tatum 1 opcija u napadu, kemba 2 i drugi su ajmo reći igrači zadatka.

Citiraj:
Edit.
Gdje gledate streamove? Može na pm.
Ja ne gledam streamove jer su bili loše kvalitete, prije je bio sportklub, sada prenosi arena i ponekad HRT i skinem svako malu neku staru tekmu.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote