Citiraj:
Autor deda.cro
Poslao sam mail na hakom i odgovor je bio u stilu: postoji procedura koja se mora ispoštovati, kao datumi ovo i ono, ali ako se ne drže datuma, nikome ništa 
Ono što ja vidim kao mogući problem, je taj što se na web stranicama i hakoma i A1 oglašava stanje koje je lažno i pokušao sam isposlovati da mi iz hakoma barem kažu da će poslati ping mail na A1 iako ne očekujem puno, nažalost. 
|
Imam donekle sličnu situaciju kao ti i X-man. Stup sa optikom od mene 50 metara koju su još prošle godine u 8 mjesecu postavili. Kada sam ih zvao prošle godine, rekli su da bi trebalo biti provedeno do mene do kraja godine pa na kraju ništa od toga. Pa sam ih opet zvao krajem drugog mjeseca ove godine i rekli su da će biti za 2-3 mjeseca provedene i naravno opet ništa. Pa sam im pisao prije nekih mjesec dana i rekli su mi da neće biti ništa od provođenja optike ove godine. Vade se na koronu i manjak prihoda zbog iste što je čisti bullshit, a i jedan poznanik koji je radio u prodaji za poslovne korisnike mi je potvrdio da je to bullshit, te da im je to izgovor da ne investiraju u gradnju optičke mreže. Trenutno samo provode optiku za poslovne korisnik, dok za privatne korisnike nema nikakvih naznaka gradnje. A o HAKOMU ne želim ni govorit jer je očito da ne žele ništa napraviti po tom pitanju