View Single Post
Staro 25.01.2006., 14:25   #1566
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by grizli
Ma taj ctf je dosadan
Ja stalno čuvam našu zastavu tako da oni nemogu do nje a vi si pobireta po 10 kilova jer je naša zastava stalno na mjestu, a kad ja odem po zastavu naša uvijek mora nestati i onda se buksam po nekim smrdljivim kutovima da me ne skinu
CTF je upravo takva igra gdje nije pobjednik onaj koji skupi više killova, nego onaj koji skupi 5 neprijateljskih zastava. To je cilj igre, a ne killovi. Za sakupljanje killova je primjereniji deathmatch.

U CTF je važan rad tima, taktika i vještina (naravno). Nije to rokete, pa ko kom nabije više. Jučer sam sam-samcat pokupio 3 zastave. Niti me ko pratio niti čuvao. Zato je rezultat bio 50, a nisam upucao gotovo nikkoga. Možda 4-5. Isto tako je nagrađeno i vračanje svoje zastave, a toga sam se nakupio dok sam je čuvao. Pitaj Athu koliko je puta naletio na mene. Jedino sam bio neuspješan u čuvanju Mrkonje. Ko razmaženo derište. Ja ga milikim ispod brade, buci-buci, a on pobježe u bitku.

Osim toga, po jučerašnjoj popunjenosti servera se vidi što većina misli o tome.

Ostalima, željnim sakupljanja killova preporučam 83.133.81.162_28690, švapski server sa izuzetno malim pingom. DM, igra se do 50, pa ubijaj koliko ti srce hoće.

Ajde par hintova za one koji su jučer bili izgubljeni u prostoru i vremenu.

Zastava se čuva tako da ne stojiš ispod nje, nego da čuvaš prilaz njoj. Obično su dvojica potrebna za to jer ima više prilaza. Nije bitan tvoj život, ali ga moraš čuvati jer neće imati tko braniti zastavu.

Krađa zastave je dužnost samo jednoga, a ostali moraju učiniti sve da zaštite onoga koji nosi. Jedan trči blizu njega ili ispred i pregledava pokrajnje ulice, da ga zaštiti. Drugi drži odstupnicu odotraga (tako sam poginuo 2 miliona puta). Onaj koji nosi zastavu nosi pištolj jer tako brže trči, a lake noge su potrebne jer se protivnička ekipa ne slaže sa realizecijom važe namjere.

Vračanje svoje zastave je imperativ. Puno sam se puta bacio na nju, i odmah poginuo. Samo da je vratim. Potrebno je samo proči kroz nju i ona je odmah na mjestu.

I sada da neko kaže kako tu nema skilla. Kao da u DM ima. Čim se respawnaš, odmah opališ rafal, možda još nekog ubiješ i onda si gotov. I tako 50 puta. Velike mudrosti. TDM je isto to, ali to rade i ostali koji su u tvom "Teamu". Ralika je u tome što njih ne smiješ ubiti.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote