View Single Post
Staro 19.11.2020., 16:32   #7983
Prezime
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Citiraj:
Autor fico007 Pregled postova
Ma jasno mi je da update MIUI-a neće onesposobiti neku aplikaciju, ali koliko ja kao "tudum" mislim da će hard reset izbrisati sve nakonadno instalirane aplikacije. Hvala ti na savjetu za ovaj kompletan backup. Vidiš, meni su, kad sam prvi put stavljao mobilno bankarstvo rekli da to mogu samo ako dođem u poslovnicu i tip u poslovnici mi je rekao da ako ću mijenjati mobitel (a to vjerojatno znači i hard reset?) da ću opet morati doći u poslovnicu da postavim mobilno bankarstvo. Gledaj, ja više vjerujem tebi nego njemu, jer sam uvjeren da se u mobitele razumiješ puno više nego on.
Radim kompletan backup na Google Drive, ne na Xaoimi cloud, i nakon hard reseta pri prvom podizanju moba i spajanja na net i kad upisem svoj Google account pita me jel hocu napravit restore. Pristanem i ponudi mi sve backup verzije koje sam prethodno napravio. Ako sam spojen na net pocne instalirat nanovo sve aplikacije koje sam imao sa svim podesavanjima. To traje dosta dugo, ovisno o broju aplikacija i brzini neta...

Kako je sa bakup-om na Xiaomi cloudu ne znam, jer ga ne koristim...
Prezime je offline   Reply With Quote