View Single Post
Staro 19.11.2020., 07:02   #13
Jerry_nidžo
Premium

Jerry_nidžo's Avatar

Datum registracije: Apr 2009

$foo = '';
if($condition){
$foo = [1,2,3];
}
return count($foo);

---

i tako. Tu je još i loše overrajdanje metoda parent klase koje rade studenti prve godine, početnici i lijeni programeri.

Ne čudim se da je wordpress enormno polularan

Nisam gledao dalje. Nema ti ovdje sreće. Tu konkretnu stvar s kojom imaš problem možeš pokušati postići ručno i promjeniti broj 4 u 6 u bazi. A to je loše jer ne poznaješ poslovnu logiku koja radi promjene vrijednosti 4 u 6. Možda proradi, možda ne. Ako i proradi na prvu, nemožeš bit siguran da je proradilo jer opet može uskrsnuti neki bug.
Možeš li objasniti ovo twikao sam jQueri.
Wordpress je sve manje popularan, pa pogleda koliko je instalirano classsic Editor, disable Gutenberg i sl pluginova.
Krajem iduće godine prestaje podrška za classsic Editor i ostale dodatke.
Tek onda će se milijuni korisnika wordpressa naći u nebranom grožđu
pa ćemo onda pričati o popularnosti WP-->
Citiraj:
Autor Splitska Posla Pregled postova
Evo pogledao sam malo kod, tj. pratio sam onako kako su se pojavljivale greške i upozorenja.

Izgleda da wordpress i novavideo tema ne koriste istu verziju jQuery javascript frameworka. Pravo čudo za temu koja se ne održava već pet godina.

Twikao sam jQuery, upotrebio drugu metodu i eto proradilo je. Moguće da bi to rješilo taj tvoj problem. Vjerojatnost za to je jedan posto.

Slijedeći drugo upozorenje, u PHP-u sam našao na lošu programersku praksu.

$foo = '';
if($condition){
$foo = [1,2,3];
}
return count($foo);

---

i tako. Tu je još i loše overrajdanje metoda parent klase koje rade studenti prve godine, početnici i lijeni programeri.

Ne čudim se da je wordpress enormno polularan

Nisam gledao dalje. Nema ti ovdje sreće. Tu konkretnu stvar s kojom imaš problem možeš pokušati postići ručno i promjeniti broj 4 u 6 u bazi. A to je loše jer ne poznaješ poslovnu logiku koja radi promjene vrijednosti 4 u 6. Možda proradi, možda ne. Ako i proradi na prvu, nemožeš bit siguran da je proradilo jer opet može uskrsnuti neki bug.
Možeš li objasniti ovo twikao sam jQueri.
Wordpress je sve manje popularan, pa pogleda koliko je instalirano classsic Editor, disable Gutenberg i sl pluginova.
Krajem iduće godine prestaje podrška za classsic Editor i ostale dodatke.
Tek onda će se milijuni korisnika wordpressa naći u nebranom grožđu
pa ćemo onda pričati o popularnosti WP
Jerry_nidžo je offline   Reply With Quote