Ima li ovdje zainteresiranih za Focusrite 2i2 (gen 1) interfejs? Gledam da ga zamijenim nečim s par inputa više pogodno za spajanje više uređaja pa ako može par komentara.
Trenutno mi je pik na Topping E30. Gledao sam i Sanskrit 10MKII, Soncoz LA-QXD1, pa i D50 (ne "s"). Nekako mi E30 izgleda kao bang for bucks u razredu za oko 1000kn, a po recenzijama/usporedbama izgleda kompetentno. Plus mi je daljinski i to vidim kao koristan feature. Također automatski input select, ako radi kako sam zamislio, ima prednost.
Koristio bih USB (Shield TV) i optički ulaz (CC Audio). Sve to bi spajao na BX5D2 zvučnike (RCA-TS nebalansirano).
Nekoliko pitanja jer sam zapeo u loopu

1) Koliko su Topping DACovi zbilja osjetljivi na napajanje? Dosta recenzija to spominje "što čišće napajanje - bolji output". Govorimo li tu o nečem osjetnom/čujnom na niskoj/srednjoj glasnoći slušanja?
2) Gdje kod nas naći optički kabel za spajanje CC-A na DAC i što točno gledam? Mini TOSLINK je na strani CC-A, a na drugoj strani TOSLINK?
Sad guglam kako ljudi spajaju CC-A i DAC na powerbankove, ali opet pitanje je istovremenog punjenja i pražnjenja powerbanka itd... Imam doma jednog Ankera Astro E4 13000mAh pa uvijek mogu probati kako će gurati (i koliko dugo

).