Citiraj:
Autor Deekay
Što uzet ženi za 2200? Baterija i kamera važni. Procesor manje bitan jer se ne igra.
POCO X3 NFC, Realme 6 PRO ili Huawei Nova 5t. Sve su 6/128 modeli.
Sad ima honor 10 4/64. Želimo jednu stepenicu gore. Najviše nam se sviđa Nova 5t, no htjeli bi čuti mišljenja.
|
Ako ti je kamera bitna, ja bi išao bez razmišljanja na neki samsung, ne nužno novi, ali da je viša klasa.
Citiraj:
Autor tomasini_
jel moguće da huawei na svoje skuplje uređaje (sestra ima p30) ne stavlja nikakvo staklo sa zaštitom od grecanja? sestra ima p30 i baš joj se zgrecalo staklo kad je bila na plaži sa sitnim pijeskom. gledam ovaj nova 5t na gsm areni i također nema navedeno gorilla staklo.
drugo pitanje odnosi se na lg g8. novi uređaj iz amerike. čovjek mi je poslao imei i rekao da provjerim sa svojim operaterom hoće li radit u hrvatskoj (tele2). imei je 354787100948540, a guglanjem sam dobio da je to ovaj model
može li mi netko potvrditi hoće to radit kod nas ili ne, dok čekam odgovor od tele2
|
Pijesak uredno ogrebe i gorilu. Tu se nemoraš čuditi ništa. Gorila pomaže jako kad mobitel ispadne i sl, protiv pjeska ne. Ne stavljaju vjerojatno zbog love, kad ionako gotovo svi imaju gore kaljeno.