View Single Post
Staro 17.11.2020., 21:42   #6871
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Deekay Pregled postova
Što uzet ženi za 2200? Baterija i kamera važni. Procesor manje bitan jer se ne igra.

POCO X3 NFC, Realme 6 PRO ili Huawei Nova 5t. Sve su 6/128 modeli.

Sad ima honor 10 4/64. Želimo jednu stepenicu gore. Najviše nam se sviđa Nova 5t, no htjeli bi čuti mišljenja.

Ako ti je kamera bitna, ja bi išao bez razmišljanja na neki samsung, ne nužno novi, ali da je viša klasa.

Citiraj:
Autor tomasini_ Pregled postova
jel moguće da huawei na svoje skuplje uređaje (sestra ima p30) ne stavlja nikakvo staklo sa zaštitom od grecanja? sestra ima p30 i baš joj se zgrecalo staklo kad je bila na plaži sa sitnim pijeskom. gledam ovaj nova 5t na gsm areni i također nema navedeno gorilla staklo.

drugo pitanje odnosi se na lg g8. novi uređaj iz amerike. čovjek mi je poslao imei i rekao da provjerim sa svojim operaterom hoće li radit u hrvatskoj (tele2). imei je 354787100948540, a guglanjem sam dobio da je to ovaj model
može li mi netko potvrditi hoće to radit kod nas ili ne, dok čekam odgovor od tele2
Pijesak uredno ogrebe i gorilu. Tu se nemoraš čuditi ništa. Gorila pomaže jako kad mobitel ispadne i sl, protiv pjeska ne. Ne stavljaju vjerojatno zbog love, kad ionako gotovo svi imaju gore kaljeno.