Citiraj:
Autor kasper_sky
pozz može pomoć? pošto ne stignem pratiti ISP ponude više.
dobio sam mail da za 1mj ističe ugovor. A1 trio-paket imam: a1 satelitsku (ex vip sat) telefon i internet preko 4g i parice oboje spojeno.(prije imao vip) Alcatel HH41V je uređaj s 2 antene za šeranje veze na uređaje.
to plaćam 250kn. iskreno telefon ne koristimo možda bi ga totalno ukino kolko je to pametno? kod ovog interneta max brzinu šta sam dobio je 30/10 i to kad imam sreće, prosjek je 15/5 i to zna varirati na dolje. btw net mi nije flat nego imam 200gb prometa potrošnje i to se računa od 8h-23:59 onda je od ponoći do 8h ujutro flat...
dali bi mi bio brži net da promjenim uređaj ne neke od ovih https://www.a1.hr/podrska/uredaji neznam koji je cat6+
dali preporučate da nešto iz A1 uzmem promjenim ili imate bolju opciju na tcom tele2
hvala
|
evo novi info što sam sebi riješio
tražio info za optiku koju provlače
https://www.a1.hr/provjeri-dostupnost
ovdje sam išao provjeriti jel dostupno tj. šta mi je dostupno. dok sam to čitao desno je izletila ikona za teleoperatera i popunio prozor da me nazove virtualni servis operater... i dobio poruku da stiže poziv. Nazvao me Antonio koji sve objasnio i sredio mi problem isteka ugovora i dao najbolju preporuku i riješio mi mobitel.
znači sa trio paketa mi upgrejdo u flatbox opciju koja kreće za 4 dana kad istekne ugovor i njoj imam veću brzinu 4g (nekužim ovo al ok) mislim na postoječoj 4g mi je max 25/10. i imam promjenu paketa potrošnje na više to će me koštati sa postojećih 250kn na 255kn(internet telefon i sat tv) i to je ne obavezujuči ugovor koji će mi trajat dok ne upogone optiku i tamo podpišem novi ugovor. a1 sat tv mi traje još 1g, ali je rekao da će mi to ubaciti u paket optike kad je dostupna. i ovisno i paketu i uređaju kojim mogu gledat tv kanale preko optike ću ili neću zadržati sat tv.
drugo imam tomato opciju za mobitel 30gb pretplata i to je 130kn, ali mi ponudio da dobim sim karticu od a1 opcija savršena tarifa za 189kn i pošto je to onda sve na a1 ide 10kn dolje na 4g flatbox i 10kn dolje na savršenu tarifu. ovo s mobitelom mi ispada skuplje, ali mi treba na poslu gdje trošim puno prometa čak si i na tomato znam kupit dodatnih 5 dana flata(30-50kn). platim i parking eto račun skoro 200kn na tomato.
edit: ako prelazite sa jedne istekle tarife ili ugovora na drugi. da bi prešli kao ja s starog alcatel rutera na novi huawei 4g+ cat6. morate ili podpisat usmeno pismeno ugovor na 12 24 mj radi odplate ili odjenom 380kn platiti uređaj i riješeno. mislim da je na njuškalu cijena rutera od 200-400kn