View Single Post
Staro 17.11.2020., 17:16   #1416
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Može, evo recenzija nakon nekoliko dana korištenja

Meni je to 2. izvor svjetla u dnevnoj nešto malo preko 6x4m i s dosta visokim stropom. Vidi se da je jače od LED modula 24W kojeg sam prije bio imao u staroj plafonjeri - ona pločica s ledicama na magnetiće.
Lim je dosta tanak i savija se pod prstima, ali ne smeta za ugradnju. Led trake unutra zašarafljene su za lim tako da se i hlade preko toga. Malo su se odigle na krajevima i palo mi je u jednom trenutku na pamet da bi mogao staviti neku pastu ispod, ali odustao radi garancije
Ima 2 seta ledica, žute i bijele i boju dobiva paljenjem u kombinacijama. Daljinac je IR što mi odgovara jer sam si neke važnije funkcije isprogramirao na univerzalca pa sad dok gledam TV mogu se igrati rasvjetom

Ima posebne tipke on i off što je fora. Dvije tipke za pojačavanje toplo hladno, to nekako u koracima radi. Ako natjeram skroz na toplo, onda je baš žuto jer ostanu raditi samo žute ledice. Ima posebna tipka 100% na kojoj upali sve ledice, onda je nešto između, možda mrvicu na hladnije svjetlo. Ima još funkcija: off nakon 30 min, switch full toplo/hladno, night mode i dvije programabilne za namjestiti po svojem kombinacije.

Dosta funkcija, nisam očekivao od takvog jeftinjaka.
Sa jačinom svjetla smo zadovoljni iako se vidi da ne baca u nekom širokom kutu, ostane onako po kutevima prostorijr tamnije. Na full direktno ispod je ko u bolnici na operacijskom stolu
Treba se igrati postavkama, ali naravno da je nemoguće dobiti skroz kao prirodno svjetlo, ipak je po deklaraciji Ra 80.

Pozitivno je da dosad nisam primijetio nikakvo titranje.
Snage ima dosta, kvaliteta svjetla nije nešto extra.
Sve je to nekako koliko para toliko muzike.
Ja sam recimo dosta kritičan oko boje svjetla i nikako prežaliti stare dobre klasične žarulje.

Zanimljiv omjer snage: taj Yeelight 32W i 2200 lm, ovo Lidl čudo 31W i 4300lm.
Svašta proizvođači pišu na deklaracije
c-shadow je offline   Reply With Quote