Citiraj:
Autor Gilbert5
Pa ne znam da je kralj, imao je duranta, westbrooka i hardena a sada ima rubia i oubrea koji ima samo još godinu dana ugovora. Za ovu drugu dvojcu nisam ni čuo, a pick im neće biti visoko kad će phoenix biti solidan. A i zaštićen je.
Jordan kreten, ako edwards ide na 1, a wiseman na 2 onda sa trećim izborom se neće usrećiti.
Da uzmu westrbooka barem mogu do PO-a i imat će koga gledati u dvorani koja redovito bude zadnja po prodanim ulaznicama. Ovako gledaju budućnost u kojoj će živjeti u prosjecnosti na lošem istoku...nikad neće potpisati dobrog FA...
|
Realno nije tu ekipu mogao zadrzati u Oklahomi na malom marketu. E sad da li je u startu trebao pustit wrstbrooka a ostavit hardena je drugo pitanje...
Al bili su tad kontenderi, bili su kompetitivni i nakon durantova odlaska, pa i nakon westbrooka, a bit ce u PO opet po meni i s ovom ekipom. A imaju u mogucnost i graditi momcad i dalje, OKC ima masu, ali bas masu 1st round pickova u iducih par godina, a s ovim trejdom su dobili uz igrace i jos jedan pick prve runde. To je njima i realno jedini nacin za izgradnju ekipe jer nece dobrog FA u Oklahomu dobit. I tu durant westbrook harden momcad je Presti tako slozio.
CP je bio solidan, ali pitanje je moze li i dalje tako. Po meni OKC easy wina ovaj deal