Citiraj:
Autor Pupo
Taj 4Wand je bio takvo smeće kada sam zadnji put imao doticaja s njim, sumnjam da su napredovali toliko.
Ako je zaista nešto manje, ja bih tu čak dao prednost sinesisu bez obzira na manjkavosti. Ako ništa drugo, zbog lakoće setupa i ostaloga.
|
Radim u računovodstvu 11 godina od toga 6 koristio Synesis, a 5 godina 4DWand. Koristio sam skoro sve (općenite) module oba programa: maloprodaja, veleprodaja, financijsko, plaća, imovina....
Odgovorno tvrdim da je 4dwand ferari u odnosu na Synesis-a koji je u rangu Dacie Logan da budem slikovit.
Lakoća setupa je u 4dwandu puno jednostavnija jer ne dobiješ skroz prazan program, puno je lakše importirati podatke i u cijenu je uključena on-site edukacija.
Molim te da točno preciziraš modul i funkciju gdje je Synesis bolji od 4dwanda jer je tih prednosti koliko znam jako malo, a može se reći da poznajem oba dva programa u dubinu.
Ozbijniji računovodstveni software u Hrvatskoj je: Luceed, Pantheon i 4Dwand sve ostalo je druga i treća liga. Imaš još Navision iliti Microsoft Dynamics koji je skup, a prednosti u odnosu gore spomenute su zanemarive.