Citiraj:
Autor SympForTheDevil
Meta je sada Obj 430U & Obj 140 za Ruse
|
Obožavam ruske tenkove pogotovo kad u pitanju IS-7 , 277 i omljeni 268 4 za koju jurim bez mozga u glavi.
430U je prilično dobar i zna iznenaditi rikošeta.
Uskoro će biti istražen Udes 15 16, Krangvan istražen - samo ih treba kupiti. Pa praktički istražio šveđane.
Citiraj:
Autor RimtuTiTuki
Scorpion je odličan, ali još je bolji Progetto M35 mod. 46, ako bude dostupan - kupi.
Ja sam napravio pauzu od nekih 5 godina... Igra se promijenila totalno. Prvi šok mi je bio kad me FV 4005 oneshot-oa u Bat-chatu.. ono pupf i ode 1800hp-a... pa onda ovi speedy gonzalesi od EBR-a. Arty koji sam volio igrati je postao bzvz-e.. bome mi je trebalo da pohvatam sve novine i da se vratim u kondiciju...
Ali sad se puno lakše grinda nego prije, stalno neke akcije Top of the tree, stalno dobijaš neke boostere, svi consumable se mogu kupiti sa silverom...
Da ne kažem da je na internetu milijardu tutoriala koji detaljno objašnjavaju mehaniku igre... Ovo je prije WG skrivao kao vojnu tajnu, a sad i oni objavljuju video tutoriale kako funkcionira.
|
Progetto M35 46 je jako dobar tenk i boosta moneya. Bez obzira pogineš/gubiš. Zadnje sam uspio dobiti 215.000 novčića (sa premiumom) i bez premiuma ide 32.000 do 145.000.
FV4005 zna gubiti protiv Strv 103B u bliskoj borbi. Zamisli 3 odbijanca bez štete.
Citiraj:
Autor RimtuTiTuki
Patton ima dovoljno dobar view range i bez optike.
Ja na njemu imam stabilizaciju, ventilaciju i rammer, a planiram stabilizaciju zamijeniti sa Improved Rotation Mechanism kad bude oprema na akciji
|
Koji Patton? M60 izgleda ok, okretan, buši solidno ali gubi moneya. Još gore ako pogineš i u minusu sa premiumom.
Отправлено через SM-G975F