Citiraj:
Autor xulos
/cut/
Ali, danas mi je stigla Keychron K6 hotswap izvedba (gateron blue clicky switchevi), odradio sam sljedece:
- Lubao Holy panda switcheve i zamjenio ih.
- Clipao, lubao i bandaidao stabilizere (ako zumirate fotke vidjet ce te flastere ispod baze stabilizera te dielektricnu mast, ovo bijelo u stabsima je teflonska mast).
- Isjekao damping na mjere kucista tipkovnice da bi ubio rezonanciju zvuka i to sve lijepo postavio ispod platea sa PCB (ovo nazalost nisam slikao).
Tipkovnica je sad stravicno dobra, i taj vam thockk zvuk nemogu ni docarati, budem probao upload na YT  Ugl prezadovoljan sam i ovo mi je sad novi daily driver.
Ispricavam se svima sto post koji sam trebao/obecao napraviti nisam jer ne stignem. Em privatne obveze, klinac, em posao itd itd. Takoder sam smanjio forum na minimum jer nema svrhe truditi se, ostat cu aktivan samo u ovoj temi.
|
Samo ukratko, još gledam fotke ko da je razgolićena plavuša na njima.

Svaka čast, izgleda fenomenalno.
Za one koji ne znaju, ima dobrih tipkovnica kod nas na tržištu ali su neke daleko bolje od najboljih koje su dostupne u našim trgovinama. Dovoljno je čuti i osjetiti razliku u ovome što kolege spominju, stabilizatori i što neke tipkovnice dolaze s tvornički podmazanim stabilizatorima i switchevima, to se stvarno i osjeti i čuje pri tipkanju. Dovoljno je da u nekoj od naših trgovina probate Fnatic Gear Streak i Ducky ONE 2 Mini, obje s Cherry MX Silent switchevima i da se uvjerite da je razlika itekako uočljiva.