Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.11.2020., 23:10   #52513
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor n30n Pregled postova
Imate za preporučiti vulkanizera za zamjenu i "hotel za gume" u Zagrebu, da ne oštete baš felge (imam dva seta felgi) ili nešto. Preselio sam se u drugi stan u kojem nemam podrum pa nemam gdje s gumama. Koliko ta usluga obično košta?
Vjerovao ili ne, to su vulkanizeri radili poznatima i prije osnivanja instituta cuvanja guma za placanje. Svi oni, pa i najmanji, imaju dimenzioniran nekakav prostor/skladista, istina, ima i onih koji na otvorenom drze pokrivene, vidjeno u Dubravi. A imas i jednog od najpoznatijih GSM servisera, koji gume od motora i auta, drzi u servisu pred pultom za primanje, barem je donedavno tu praksu imao

A platezno imas kod *najveceg u ZG-u, da ne reklamiram jer ih bas i ne volim, mislim da je 100 ili 150 kn za godinu cuvanje. Mestar na Tresnjevci je isto radio, dal radi jos, ne znam.

Ali, sigurno mozes naci nekog prijatelja s tavanom, gdje ih moze pokriti i cuvati. Nosaci i pokrivaci su ti stalno na akcijama po vecim trgovinskim centrima, za cijenu dvije pizze. Pa vidi sto ti je bolje.

* = imati veliko skladiste vani, znaci ujedno imati u veliku kupovnu moc adekvatnu i sposobnosti da se ima najbolja cijena. Nazalost, ovi imaju percepciju velicine kao da nismo u EU, kao da smo carinarnica bivse drzave, s promilom konkurentnosti. Pa je zalosno da tako veliko ima cijene koje su razocaravajuce.

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 15.11.2020. u 23:18. Razlog: Dopuna amandmana na addendum zakona o zastiti od dopune ureda za rude i gubljenje vremena, stavak....
Visage je offline   Reply With Quote