View Single Post
Staro 14.11.2020., 22:23   #9317
_DarkMatter_
Registered User

_DarkMatter_'s Avatar

Datum registracije: Oct 2020
Da napišem koju o Note 20 Ultra nakon par dana korištenja. Dolazim sa iPhone-a 11 Pro kojeg vraćam u firmu nakon 1g. korištenja a na iOS-u sam 3 godine. Zadnji Samsung uređaj koji sam koristio je bio Note 4.

Mjesec dana sam pregledavao recenzije i bio 100% siguran da ću kupiti iPhone 12 Pro Max, odustao sam od njega jer iOS 14 meni nije donio ništa značajno što sam očekivao.

Prvo baterija, još uvijek je u fazi "learning usage patterns" ali traje skoro isto kao na 11 Pro tako da nemam osobno zamjerki, do spavanja izdrži, ako bi to gledao po SoT-u onda je to 6 sati uključenog ekrana.

UI je responzivan, štekanje nisam primijetio. 120Hz se vidi da je brže. Neke aplikacije su bolje na iOS-u, većinom dizajn elemenata, funkcionalnost ista.

Jako mi se sviđa multi task, pop-up view i chat head, vrhunski. S-pen je odličan, pogotovo ako se barata potpisom dokumenata. Prije sam neke stvari printao i skenirao, sad ih potpišem direktno.

Igricu nemam nijednu instaliranu tako da tu nisam mjerodavan.

Kamere su dobre, okidač je brži na iPhone-u. Uslika djecu bolje u zatvorenom prostoru. Video dobar, ne vidim neku pretjeranu razliku.

Vrlo sam zadovoljan kupnjom za sada, mogu samo konstatirati da se ne bih vratio na iOS ako se pokaže da N20U će raditi isto za godinu dana kao i sada.
_DarkMatter_ je offline   Reply With Quote