View Single Post
Staro 14.11.2020., 16:01   #457
Libertus
Premium
Moj komp

Libertus's Avatar

Datum registracije: Jul 2017
Trebaš početi čitati što stiskaš i plaćaš.

Mailbox služi za to da primi tvoj paket od trgovina koje ne šalju u HR, i proslijedi ga na tvoju adresu u HR. Kada primiš paket, mailbox ti ponudi nekoliko vrsta poštarina, najčešća (i najbrža za nas) je GLS, ali za manje pakete bude i češka pošta, i mislim da sam vidio i DHL koji je znatno skuplji. Vidiš koliko € dođe poštarina za tvoj paket, uplatiš toliko preko Paypala, odabereš tu vrstu pošte da ti pošalju i gotovo.

Ti si se zaletio i kupio jednu od njihovih usluga, a to je pretplata za grupiranje više paketa u jedan. Nemaš što tu više uraditi, platio si to, para više nema, ali ubuduće možeš kombinirati više paketa u jedan iako mislim da se to još nešto sitno košta po paketu.

Sada ćeš platiti još X € i odabrati vrstu pošte koju želiš, i poslat će ti na adresu koju si prijavio. Doći će te 13€ skuplje nego što si planirao, ali ćeš sljedeći puta čitati što stiskaš.
Eventualno možeš pokušati poslati njima poruku, da ti storniraju tu kupovinu pretplate i vrate novce na račun. Možda ti izađu u susret.
Libertus je offline   Reply With Quote