View Single Post
Staro 14.11.2020., 15:33   #11174
xGAME
Premium
Moj komp
 
xGAME's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl NPP
Postovi: 4,769
Bio danas u A1, ispitivao što imaju u ponudi jer mi ističe pretplata i usput pitam kako doć do interneta na lokacijama gdje nije baš najbolji. Planiram neki stan ili kuću oko Zagreba piknut i doslovno biram po kvaliteti neta
Htio bih malo van grada, gužvi, buke i van zgrada i stanova. I tak ispitujem kako do neta, kome se javit da ako treba da mi iskopaju do mene net i spoje kabel.
Kaže ženska da imam dvije opcije, jedna je poslat zahtjev i čekat, druga je da me spoje sa svojim contractorima illi da sam dođem do njih. Ovo sa zahtjevom i čekanjem mi je otvoreno rekla da to godinama može potrajati. To i sam znam jer doma gdje su mi starci već preko 10 godina se ti zahtjevi šalju da se dovede net iznad 10 mbit-a.

I pita me koje lokacije me zanimaju, na što kažem smjer Samobora, Zaprešića ili podsljemensksa zona i ženska samo kaže da na Samobor i podsljemensku zonu zaboravim ako mi je želja imat dobar net i ne biti ovisan o wireless rješenjima. Samobor nitko ne želi taknut da se išta tamo napravi i nema nikakvih planova u skorijoj budućnosti, a ni podsljemensku zonu jer su tamo brda Super

Pa ću pitat i ovdje, jel ima netko neke savjete kako dofurat net do kuće? Kome se javit? Ne mislim živjet u divljini, ali jadno je da ćim se čovjek makne malo van poznatijih ulica da je kvaliteta interneta očajna.
xGAME je offline   Reply With Quote