Citiraj:
Autor MadBoY
Nitko se ne hvali videom, stavio sam video za ljude koje to zanima.
Tebe i silvera to APSOLUTNO ne zanima i onda to možete APSOLUTNO preskočiti. / Ti i Silver niste u tih 0.5% i našli ste se uvrijeđeni jer postoji netko kome je to bitno i kog to zanima.
|
Otisli smo malo u OT ali samo zato sto
ti zanasas raspravu slucajno ili namjerno u krivi smjer. Niko nije uvrijedjen, ja ponajmanje. Tko kaze da me ne zanima ?
Otkud ti mozes znati dali me nesto zanima ili ne ? Nisi ni shvatio da je post gore napisan u ironicnom smislu kada sam "trazio" slike biosa i "How-To" kroz bios da me vodi
Radi se o tome kako si ti predstavio taj video ovdje na forumu:
Citiraj:
Autor MadBoY
Stock 5600X je brži od OC-anog i "heavily tuned" 10600K
|
Dali shvacas problematiku iznosenja
cinjenica koje to i jesu na ovaj nacin ali u "nasim" okolnostima ? Da nas dvojca zivimo tamo gdje on zivi, rekao bi pa super...
Fala @MadBoY na videu i definitivno za 300$ ajmo na 5000 seriju ako vec nesto kupujemo ali mi ne zivimo tamo, mi nemamo cijene kao tamo i onda ne mozes taj video tako
predstaviti u tom tonu i tako ga opisati kada to kod nas trenutno nije nikakava usporedba, zanimljivo i poucno za vidjeti ali samo kada bi i mi mogli zaista birati !
Ovo oko uvrijedjenosti, nezanimanje za OC, fine tunig itd... ti zbilja ne treba da okreces misli ( tudje ) u tom smjeru, drzimo se cinjenica. No dobro, nisi jedini koji tako olako
se razbacuje zakljucima a da uopce
na uzima u obzir nasu realnost u RH. Kreso je testirajuci u 8-mom mjesecu 10700K izveo zakljucak kako je 3800XT bolja kupnja:
Citiraj:
3800XT je ipak generalno malo brži procesor, pa mu nećemo zamjeriti 15 € višu cijenu na europskom tržištu (380 vs. 365 €).
|
Pazi, europsko trziste ! Ko meni kriv sto sam Slavonac pa mi Slovenija i cenejse.si smrdi, nije da mogu ujutro popit kafu pa autom po proc... gdje i je razlika 15€.
Nadalje, ono sto
nije racunao je to da je Intel izdao i7-10700K
F i danas,
4 mjeseca nakon tog testa kad su se cijene slegle sto je recezent zazivao:
Citiraj:
Zato sto su cijene kod nas jos uvijek nerealne. 380 vs. 466 €!? Ko ce to ic kupovat?
Treba pricekat par tjedana da 3800 XT bude dobavljiviji i da se cijene slegnu. Zato mi je bolje napravit usporedbu cijena na trzistu na kojem se to vec dogodilo
|
Imamo sljedece:
i7-10700KF - 2.978,75 kn
Ryzen 7 3800XT - 3.202,29 kn
Razlika 29€
Dakle oba proca bez gpu na sebi, jedan generalno malo brzi ali i vise trosi i brzi samo u nekim aplikacijama no di je tih 15€ ? Proslo je malo vise tjedana od "par".
Meni drago vidjeti dobre Ryzene 5000 serije, pa
super jer to znaci da ce i Intel nekoga vraga morati napraviti ali
gdje je pojedincima realnost ( kao i tebi ) kad iznose cinjenice ?
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Čovjeka se proziva što je stavio video sa OC-anim usporedbama procesora
|
Nema potrebe da lazes, niko ga nije
za to prozvao.