Citiraj:
Autor Neo-ST
Šta te točno zanima, ne kužim?
drugo pitanje, kako odlucujes kad prodati, kada kupiti kod trejdanja (ako trejdas)
p.s. skuzio sam sliku(zajebanciju) i da samo vidoviti milan zna sta ce se desiti, ali ocito osvjezavanje teme ljudi prihvate pozitivno samo kad je post "krenulo je prema gore"
Citiraj:
Autor dada-as
Ni ne mora biti logika. Zasto bi morala biti logika? I kakvo je predvidjanje da ako dolar oslabi BTC ce ojacat? to zna i vidoviti milan i svi, vjerojatno i djeca znaju. Drugi problem je sto je vise toga unutra definiranja cijene.
I nece samo BTC ojacat ako budu stancali novce nego ce i Euro, osim ako naravno i Euro bude stancao novce, a izgleda da oce mozda jos vise nego USA. BTC se nemoze nastancat i zbog toga mozemo 100% biti sigurni da te stvari ce ojacat BTC naspram tim valutama. NO vrlo je moguce sankcioniranje BTCa od strane banaka, drzava, valuta, sta ja znam koga da se sve to nivelira... E to nam jedino vidoviti milan moze reci ili osoba koja sjedi do tog covjeka ili vise njih koji takve odluke donose.
|
nisam mislio logika u doslovnom smislu, nego kako ti ide tijek misli kad mislis da je sad dobro vrijeme za prodati ili kad je dobro vrijeme za kupiti.
recimo moj primjer je bio samo jednodimenzionalna opaska koja nije ukljucivala ostale elemente koji mi daju razloga da imam pouzdanje da ce BTC ici gore. s druge strane sam svjestan da ako neki investor odluci dumpati 70Mil $ vrijednog BTC da ce on pokrenuti lavinu na dole.. na sta ne mozes utjecati i mozes macka o rep objesiti ako se to desi.