View Single Post
Staro 10.11.2020., 11:58   #3178
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Akcije su smjesne, ali sjeti se samo Links R5 3600 za 999kn. Neznam koliko komada je bilo ali se kupovalo na kile. Nestalo u roku odmah, e to je akcija, a ne ovo da 5 miljona ljudi i nitko nezeli tu tipkovnicu mislim da je dobar pokazatelj da to nije akcija neka, je popust, ali nije BF akcija.
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Nažalost nisu svi obrazovani kao mi. I zato jesam siguran da će se netko zaletiti i kupiti samo zato jer piše 'akcije' iako od nje nema ni 'a'.
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ajde se malo opusti i budi realan, ali stvarno realan.
Jel ti misliš da ima smisla to što pričaš?
Jedna tipkovnica u cijeloj RH, akcija vrijedi još 20 dana i još ju nitko nije kupio po tako odličnoj cijeni?

Nigdje nisam rekao da tipkovnica ne vrijedi tu lovu, samo nije vrijedna spomena "Akcija..." u toj temi.
Jer ovo je tema gdje moje kolega i ja trošimo svoje privatno vrijeme i pokušavamo to držati u nekim granicama normale i pristojnosti. I onda je tebi po nosu jer se ja ne slažem da je to akcija?

Pa mogao sam ti komotno obrisati post i gotovo.

Samo kažem, ljudi, provjerite prije nego kupujete, po meni ovo nije Akcija.
Ne sporim da ti nemaš pristupe, izvore informacija itd., ali zašto baš ta JEDNA JEDINA tipkovnica u cijeloj RH još nije prodana ako je tako dobra cijena?
Jer je redovna cijena 30kn skuplja od ove.

I ajmo sada stati s raspravom oko te tipkovnice. Ja sam ovdje komentirao (jer je tema rasprava akcija) da PO MENI cijena nije ništa posebno, ako netko želi kupiti tu tipkovnicu, neka kupi, ja sam ovdje da upozorim.
Da mi je stalo do toga da netko ne kupi ili da mi je stalo do toga da baš ja postam to, komotno sam mogao obrisati tvoj post i staviti svoj, ali treba misliti prije nego ti ego bude na prvom mjestu...

Ovo za "Svu pamet svijeta.." neću ni komentirati jer neće dobro završiti.
Momci, dajte malo razmišljajte, pogotovo "obrazovani", razmišljajte da postoji netko tko želi kupiti jednu jedinu stvar koja spada u informatičku opremu, cilja baš na neki konkretan model i njemu je i 10% popusta dovoljan popust da ga iskoristi. I zna da može čekati idući mjesec i očekivati 20% popusta ali isto tako može se desiti da za mjesec dana neće više tog artikla biti u prodaji.
Vidim da sve gledate iz svoje perspektive i ne računate da je nekome 10% popusta možda granica da se odluči za kupnju u tom trenutku ukoliko je neodlučan.
Popust je popust, makar bio i 10% i u ovom slučaju je to i više od realnih 10% jer je pred koji tjedan najniža cijena bila 599,00 kn.
Mom, nije mi namjera raspravljati da li je to maksimalan mogući popust tako da se slažem da završimo raspravu i ujedno molim da se ne dočeka nešto tako "na nož" a bez pravih argumenata. Mogu ti poslati sliku iz cjenika da se uvjeriš u ono što pišem.
Sinac je offline   Reply With Quote