Citiraj:
Autor Sinac
Kolega, a s kim se ti svađaš?
Opet ponavljam, taj post ionako nije namijenjen tebi pa ga zanemari. I tvoje tvrdnje ne stoje, nisi popio svu pamet svijeta, kao moderator ne smiješ si dopuštati takav rječnik, ja za razliku od tebe imam pristup nekim veleprodajnim cjenicima pa znam o čemu pišem i pogledaj si malo ovu stranicu rasprava pa zaključi sam zašto sam stavio post:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...244464&page=87
|
Ajde se malo opusti i budi realan, ali stvarno realan.
Jel ti misliš da ima smisla to što pričaš?
Jedna tipkovnica u cijeloj RH, akcija vrijedi još 20 dana i još ju nitko nije kupio po tako "odličnoj" cijeni?
Nigdje nisam rekao da tipkovnica ne vrijedi tu lovu, samo nije vrijedna spomena "Akcija..." u toj temi.
Jer ovo je tema gdje moje kolega i ja trošimo svoje privatno vrijeme i pokušavamo to držati u nekim granicama normale i pristojnosti. I onda je tebi po nosu jer se ja ne slažem da je to akcija?
Pa mogao sam ti komotno obrisati post i gotovo.
Samo kažem, ljudi, provjerite prije nego kupujete, po meni ovo nije Akcija.
Ne sporim da ti nemaš pristupe, izvore informacija itd., ali zašto baš ta JEDNA JEDINA tipkovnica u cijeloj RH još nije prodana ako je tako dobra cijena?
Jer je redovna cijena 30kn skuplja od ove.
I ajmo sada stati s raspravom oko te tipkovnice. Ja sam ovdje komentirao (jer je tema rasprava akcija) da PO MENI cijena nije ništa posebno, ako netko želi kupiti tu tipkovnicu, neka kupi, ja sam ovdje da upozorim.
Da mi je stalo do toga da netko ne kupi ili da mi je stalo do toga da baš ja postam to, komotno sam mogao obrisati tvoj post i staviti svoj, ali treba misliti prije nego ti ego bude na prvom mjestu...
Ovo za "Svu pamet svijeta.." neću ni komentirati jer neće dobro završiti.