View Single Post
Staro 10.11.2020., 11:32   #3171
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Gdje bi ja došao da me brinu likovi kao ti i što oni postaju.

To nije akcija, to je glupost.

Ovo s dobavljačem isto tako glupost. 1 tipkovnica u cijelu RH, i baš ju nitko nije još uvijek kupio i sada ti tvrdiš da je to "Akcija"?

5 milja ljudi na jednu tipkovnicu i još je uvijek dostupna. Ajde razmisli malo prije nego se dalje pravdaš. 50kn popusta i toliko žustro to braniš? Koja je puna cijena? Ako je 800kn, onda se slažem, ovo se isplati.

Akcije u pravom smislu riječi, nema šta.

Ja (kao i bilo tko drugi) ne bi tu tipkovnicu postao ovdje jer nije vrijedna spomena po toj cijeni, pogotovo u temi "Akcija...". Je li tipkovnica dobra, u to ne sumnjam, no to nije akcija.

I stavno ne želim ovo pretvoriti u daljnju raspravu i zato ti i nisam obrisao post u Akcije... Samo želim upozoriti ljude da ne nasjedaju na fore od 30kn popusta.
Kolega, a s kim se ti svađaš?
Opet ponavljam, taj post ionako nije namijenjen tebi pa ga zanemari. I tvoje tvrdnje ne stoje, nisi popio svu pamet svijeta, kao moderator ne smiješ si dopuštati takav rječnik, ja za razliku od tebe imam pristup nekim veleprodajnim cjenicima pa znam o čemu pišem i pogledaj si malo ovu stranicu rasprava pa zaključi sam zašto sam stavio post:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...244464&page=87
Sinac je offline   Reply With Quote