View Single Post
Staro 10.11.2020., 11:21   #3
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Stavio 3 kamere na kucu. Pokrio cijeli "perimeter", nema boga da netko udje u dvoriste bez da osvane na kameri. Plus motion triggered kamere i svjetla oko cijele kuce, tako da im se i face ozare lijepo, ako nemaju maske

Ukratko, ne ocekujem da ce kamera znacit da nitko nece provalit, ali su sanse da idu uopce probat provalit u kucu s nadzorom puno puno manje ako je neka druga u blizini bez. Pogotovo sto nitko ne moze na 4 metra od moje bez da se lampe upale, pa ako provaljuju vec, da vide momci sta rade, a bome i svi drugi.

Nisam nikog nis pito za dozvole za snimanje, pobrinuo sam se da ne budem supak i da ne snimam nista susjedove parcele ili apsolutni minimum koji nikom ionako ne znaci nis (malo zivice od susjeda i komadic njegovog parkinga nije problem, plus sam mu javio i pokazao i reko je da nema frke).

Jos jednog dana kad rijesim svu ogradu instaliram i novog clana obitelji sa zubima i 4 noge, i problem s provalama rijesen (nisam ih imao jos, al' bio je pokusaj prije 4g na toj kuci prije nego sam je kupio).