View Single Post
Staro 10.11.2020., 09:38   #4303
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor cic Pregled postova
Ako ti iphone 8 sa 5h ne može izdržati cijeli dan, onda neće ni mini sa 3-4h

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Odakle 3-4 sata SOTa? Link ili nešto relevantno?

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Da, dosta je to :/ Ja se vrtim oko 3h, sada i manje kad smo "home office".

Zašto ne razmisliš o većem mobu ala IP11 ili 11PRO? Samo je stvar navike.

IP 11 ima odličnu bateriju.
A gle ovo je prosjek u zadnje vrijeme kad sam fakat puno na mobu, obično je ajmo reć oko 4h, evo ne pamtim kada je on izdržao cijeli dan do spavanja i spajanja na punjač bez obzira na korištenje.
Mini mi je super jer ne želim i mrzim velike mobove, jasno mi je da baterija pati ali mislim da nisam spreman za veći mob
Iphone 11 nema šanse jer se želim maknuti od LCDa, prije 8 sam imao Samsung S7 i evo još dan danas patim za OLEDom na mobu, tim više kaj imam dosta tamnih tema, a i mob se prebacuje u dark mode navečer pa bi samo profitirao sa OLEDom.
Ako bi mini otpao zbog te nesretne baterije onda bi gledao ili 11 Pro ili 12, čak naginjem više 12 jer je noviji a razlike kod ta dva su minorne.

P.S. 9:40 baterija mi je na 82%... U 6:45 skinut sa punjača.

Citiraj:
Autor jurica_m Pregled postova
U biti, očekujem da mi baterija izdrži jedan dan intenzivnog korištenja (surfanje, YouTube, Whatsapp). Na 6s mi je sve popaljeno (doma Wifi, vani 4G), ne štedim ga ni malo. Moram ga svakako dva puta dnevno puniti.
Mini mi je zanimljiv jer je mini, premda se ne bi teško bilo i naviknuti na običnu 12-icu. Kolika bi mogla biti cijena 12 mini na Njuškalu? Zanima me samo oglasnik jer od tamo uvijek kupujem mobitele i nikad do sada, hvala Bogu, nisam imao problema.
E upravo to i ja želim od moba. Ak ti se ne bi bilo teško naviknut na 12 onda idi na njega jer si onda siguran kaj se baterije tiče, ja ne znam dal sam spreman za velik mob

A njuška je relativna, sad dok su novi i nema ih neće bit puno niže, sad bi rekao oko 500kn manje nego u dučanu, 700 max.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote