09.11.2020., 18:31
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor johnsmith
Reko sam da košta ali objektivno gledano korištenje dodijeljenog broja je barem meni isto ko i korištenje dodijeljene email adrese. Kak došlo tak može i nestat jer eto na stranici 17 ima članak koji veli da kad se njima digne ona stvar da oni mogu šta oće jer su oni vlasnici svega što si dobio (broj, email, insert here). Ti si prihvatio uslugu, složio se s uvjetima i vozi brale.
Da je kurvinski, je. Ali da se može, očito se može. Iako stvarno ne kužim, kao da ima neka rupa u sustavu pa se "odjavi broj sam od sebe". Hm, još će ispasti neka brija da se brojevi kojima je istekla valjanost računa (ali imaju onih 180 dana primanja poziva/sms) mogu maznuti, to bi bio sex samo takav lol.
|
A to što broj mobitela danas nije samo broj nego puno više od toga? Što se hrpa servisa veže uz mobitel? Što recovery kodovi stižu na mobitel? Što 2FA kodovi stižu na mobitel? Pa to je veliki security issue što se mene tiče. Otkud znaš koje su namjere novog vlasnika i da neki hacker nije potplatio studenta u SZK da nekome otme broj iz tko zna kojih interesa? Na stranu sad priče tko bi mene provjeravao, nemam ja ništa,...
|
|
|