View Single Post
Staro 06.11.2020., 19:02   #643
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Da, čudno je to sve i dok na forumima čitam da je moguće i da su ljudi uspijevali (ne računam one koji su uslugu ugovorili kao dodatak na fiksnu ADSL uslugu), SZK mi upravo govori da imaju problem s tim otkad su Internet posvuda počeli nuditi kao stand-alone uslugu. Tvrde da usluga NEMA oznaku korisnika i zbog toga nema načina da se doda. Na forum.hr našao post čovjeka koji je s računom za uslugu dobio taj broj. Svi su vrhovnom štabu upoznati s problemom i rade na tome da se usluga automatski doda na popis usluga u MojT appu - automatizmom, bez intervencije korisnika.

Provjera stanja sms-om navodno nije opcija. Nisam pitao podržava li ta kartica uopće sms.

Trenutno nije moguće provjeriti stanje nikako osim zvanjem SZK ili ugovaranjem termina kada će SZK nazvati vas i informirati vas o potrošnji prometa (bizarno, ali pošteno!).

SZK također aktivira opcije 20GB (jednokratno) ili 20GB+ (reaktivirajuću opciju), nema načina da se to aktivira drugim putem, zasad.

Ovo su gore sve riječi SZK-a i što su mi podešavali. Toliko oprečnih iskustava o jednoj maloj usluzi da je to čudo